Antena Căutare

Duhul magic a venit să îndeplinească dorințele vedetelor. Romică Țociu: „Vreau două gagici bune!”

Scena Misterelor. Ediția 12. Duhul magic din povestea lui Alladin a venit la Scena Misterelor! Lupta pentru indicii s-a transformat în lupta pentru dorințe îndeplinite! 

Scena Misterelor. Ediția 12. Duhul magic din povestea lui Alladin a venit la Scena Misterelor! Lupta pentru indicii s-a transformat în lupta pentru dorințe îndeplinite!

A douăsprezecea ediție Scena misterelor a început cu o mască magică! Duhul din povestea lui Alladin i-a promis Dianei Munteanu că îi va îndeplini o dorință și o va învăța „cântecul găinii”.

Lupta pentru indicii s-a dat între Andrei Ștefănescu și Diana Munteanu. Până la urmă, „puișorul” a dat-o de gol pe vedetă. Viorica Macovei și-a dat seama imediat cine se află în spatele măștii!

„Un lucru este cert: detaliile fac diferența! Trebuie să ciulești bine urechile și să citești printre rânduri”, a spus artista.

Ați ghicit? Duhul din lampă a fost Daniela Condurache!

Fantoma de la Operă, Gollum, Duhul lămpii, Doica din Romeo și Julieta, un Minion și un Extraterestru urcă pe Scena mist... Să fie magie! Masca Extraterestului a apărut din fum! „Băi, ești nebun?! De unde a venit?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x