Supe și ciorbe

Supe și ciorbe

Cum se prepară delicioasa ciorbă gulaș!

- ingrediente -

 Foarte bună și foarte sățioasă o porție de ciorbă gulaș, nici nu mai dorești altceva la masă!

  • 1 kg rasol de vită
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 1 rădăcină de țelină
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 200 g suc de roșii
  • 100 g pastă de ardei dulce
  • 50 g pastă de ardei iute
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

- mod de preparare -

 Rasolul de vită se porționează în bucăți mai mari care se fierb în apă clocotită cu sare, timp de aproximativ 15 minute.
Apoi se scurge apa, se clătește bine carnea cu apă caldă, la fel se clătește și vasul si șe pune din nou la fiert, în apă fierbinte.
Se lasă la fiert până când se pătrunde bine, apoi se toacă în cuburi și se adaugă legumele curățate și rocate tot în cuburi. Cartofii se vor adăuga mai târziu, când restul legumelor sunt aproape pătrunse.
După ce și cartofii sunt ușor pătrunși, se adaugă pasta de ardei și sucul de roșii.
Se mai lasă ciorba gulaș să fiarbă 10 minute, potrivindu-i gustul cu sare, apoi se stinge focul și se adaugă pătrunjelul verde, tocat.
Poftă bună!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest