Supe și ciorbe

Supe și ciorbe

Supă de legume

- ingrediente -

  •  2 cepe
  • 2 morcovi
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină de pătrunjel
  • 2 cartofi
  • pătrunjel verde
  • 100 ml ulei
  • sare
  • o mână de fidea, sau alte paste

- mod de preparare -

Rădăcinoasele, curăţate, se fierb tăiate în rondele, în trei litri de apă.
După aproximativ un sfert de oră se adaugă ceapa curăţată, întreagă, si cartofii, curăţaţi, tăiaţi mai mare.
Se adaugă uleiul si se lasă să fiarbă, la foc potrivit, până se pătrund foarte bine.
Se adaugă fideaua, uleiul si pătrunjelul tocat mărunt, sărându-se după gust.
Se lasă la fiert încă cinci minute.
Se serveste fierbinte cu verdeață pe deasupra.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest