Supe și ciorbe

Supe și ciorbe

Supă de roşii cu paste

- ingrediente -

  •  două cutii de roşii decojite
  • 4 nuci decojite
  • o ceapă mică
  • 2 căţei de usturoi
  • ulei de măsline
  • 10 frunze de busuioc
  • 200 g paste în formă de melcişori
  • sare şi piper

- mod de preparare -

 Ceapa şi usturoiul se curăţă şi se taie fin, apoi se călesc într-o tigaie cu puţin ulei de măsline.
Se adaugă nucile, sarea, piperul, 100 ml de apă, apoi roşiile şi se lasă să fiarbă circa 10 minute, la foc mic.
Separat, pastele se fierb cu puţină sare, se strecoară, apoi se adaugă în supă. Supa se ornează cu frunze de busuioc.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest