Supe și ciorbe

Supe și ciorbe

Supă gulaş picantă

- ingrediente -

  •  750 g carne vită pentru gulaş
  • 1 legătură zarzavat de supă
  • 3 cepe mari
  • 3 ardei graşi (roşu, verde şi galben)
  • 4 linguri ulei
  • 140 ml bulion
  • 2 l supă de vită
  • 500 ml vin roşu
  • 1,5 l supa clară
  • delicat picant
  • 1 ardei iute proaspăt
  • 1 legătură pătrunjel verde

- mod de preparare -

 Se taie carnea cubuleţe.
Se curăţă zarzavatul de supă, se spală şi se taie cubuleţe. Se curăţă ceapa şi se taie julien.
Ardeii graşi curăţaţi se taie fâşii.
Carnea se prăjeşte în ulei la foc foarte iute, până se pătrunde bine.
Se adaugă legumele şi se prăjesc împreună, apoi se adaugă bulionul şi se stinge cu vin şi supă.
Preparatul este lăsat să se înăbuşe la foc moale circa 30 minute.
Se condimenteaza cu Delikat Picant.
Ardeiul iute se curăţă de seminţe, pulpa se taie rondele şi apoi se presară în supa gulaş.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest