Supe și ciorbe

Supe și ciorbe

Supă-cremă de broccoli cu brânză

- ingrediente -

  •  1 ceapă mare
  • tocată
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 cartof mare
  • tăiat cubuleţe
  • 1 litru zeamă de supă de legume
  • 300 g broccoli
  • tocat mare
  • 100 g brânză (preferabil Roquefort), sfărâmată

- mod de preparare -

 Într-o cratiţă se rumeneşte ceapa în ulei, până când se înmoaie (cam minute). Apoi se adaugă cartoful, supa de legume şi se lasă totul să fiarbă aproximativ 20 minute, până când cartoful s-a înmuiat. Se adaugă broccoli şi se fierbe 3-4 minute, până se înmoaie, dar rămâne încă verde.

Se toarnă toate ingredientele într-un blender, se adaugă jumătate din brânza Roquefort şi se pasează până când se obţine o cremă fină. Supa-cremă se serveşte presărată cu brânza rămasă.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest