Supe și ciorbe

Supe și ciorbe

Supă-cremă de dovleac

- ingrediente -

  •  500 g miez dovleac
  • 1 ceapă
  • 1 morcov,
  • 1 ardei gras
  • 1 ţelină mică
  • 1 pătrunjel alb
  • sare
  • ulei
  • delikat
  • smântână

- mod de preparare -

 Tai legumele şi le căleşti în ulei până se înmoaie, circa 10 minute. Acoperi cu apă, le laşi la fiert, iar mai spre sfârşit adaugi delikat. Când legumele sunt fierte, scurgi supa într-un vas.

Pui legumele la blender până se fac piure, după care adaugi încet supa până obţii consistenţa dorită. Potriveşti supa de sare. Se serveşte cu smântână şi crutoane.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest