Antena Căutare

Atât de sexy, încât Alin Pascal nu s-a mai putut abține. Sărut pasional pe scena „Te cunosc de undeva”. Concurenții, jurații și prezentatorii au rămas fără cuvinte!

Moment neobișnuit în timpul transforming-show-ului „Te cunosc de undeva”, acolo unde unul dintre concurenți și-a sărutat cu patos colega de emisiune, la finalul momentului pe care l-a susținut

Moment neobișnuit în timpul transforming-show-ului „Te cunosc de undeva”, acolo unde unul dintre concurenți și-a sărutat cu patos colega de emisiune, la finalul momentului pe care l-a susținut.

Citește și:

Să fie „Cabaret”. Liza Minelli a fost pe sufletul superbei concurente ale show-ului. Și pe al domnilor din juriu, care nu și-au putut lua ochii de la rochia Ramonei!

Protagoniștii incendiarului moment au fost Alin Pascal, cel care s-a transformat în playboy-ul muzicii britanice, Robbie Williams, și Ramona Bădescu, apariția cea mai provocatoare și marea câștigătoare a ediției din 7 octombrie.

Citește și:

Ramona Badescu, sexy si provocatoare, la "Te cunosc de undeva!"

Imediat după ce și-a terminat momentul, Alin s-a îndreptat spre colega sa și a sărutat-o cu patos în văzul și spre surprinderea tuturor. Concurentul a dezvăluit și care a fost motivul finalului, explicând că Robbie este un veșnic îndrăgostit prin definiție.

Victorie cu... sufletul! Ramona Bădescu a fost aleasa serii la „Te cunosc de undeva”... Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, ca o panteră roz în trafic la prima oră a dimineţii! Fanii: "Eşt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x