Antena Căutare

Emi și Cuza, show total ȋn semifinala Te cunosc de undeva! cu o transformare ȋn Ristei și Vescan

„Cu Vescan avem piesă, cu Florin nu, poate ȋl convingem!”

colaj emi si cuza Galerie
Artiștii de la Noaptea Târziu au primit de la ruletă o transformare ȋn Florin Ristei și Vescan, moment care deopotrivă le-a dat bătăi de cap, dar i-a și ȋncântat. | A1

Semifinala Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi și Cuza. Artiștii de la Noaptea Târziu au primit de la ruletă o transformare ȋn Florin Ristei și Vescan, moment care deopotrivă le-a dat bătăi de cap, dar i-a și ȋncântat.

Emi și Cuza, show de zile mari în Semifinala Te cunosc de undeva!

„Făcând un moment ȋn care unul dintre artiști e pe canapea, nu mai ai cinci juraţi, ai șase!”, a mărturisit Cuza la antrenamentele de canto, completând: „Cântă bine Ristei, deși, ȋn contextul Te cunosc de undeva! poate nu e bine să recunosc asta...”, pentru ca apoi să continue râzând „Bine, Florin și exagerează cu vocea!”.

Citește și: Eliza și Zarug, moment spectaculos ȋn semifinala Te cunosc de undeva!: „E sigur momentul care mă face cel mai fericit pe scenă!”

Colegul lui a intervenit imediat: „E ca ăla care are și arată la toată lumea că are, ca și cum ai două ceasuri cu diamante și le porţi pe amândouă!”. Mai mult, băieţii au mai continuat: „Noi cu Vescan avem piesă, cu Florin nu, poate ȋl convingem!”.

O orchestră i-a acompaniat live pe băieţii de la Noaptea Târziu pe momentul lor, iar Florin Ristei a dat dovadă de colegialitate și i-a adus lui Cuza ȋntreaga ţinută din referinţă. Cum s-au descurcat Emi și Cuza cu provocarea primită, telespectatorii vor putea afla cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Semifinala sezonului 20 Te cunosc de undeva! va aduce ȋn faţa telespectatorilor un record absolut ȋn istoria transforming show-ului: cinci echipe vor deschide spectacolul de sâmbătă cu un duel nemaivăzut și o recompensă pe măsură: un loc direct ȋn marea finală.

Citește și: Momentul lui Emi și Cuza care a stârnit controverse la masa juriului. Ozana Barabancea, impresionată de calitățile lor vocale

Pe lângă acesta, cele 8 echipe de artiști se vor ȋntrece ȋn transformări care mai de care mai spectaculoase, ȋn lupta pentru un loc ȋn marea finală a show-ului. Cum se vor descurca cei doi artiști cu spumoasa transformare, dar și cine va câștiga duelul și ȋși va asigura astfel un loc ȋn marea finală, telespectatorii vor putea afla urmărind semifinala Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Eliza și Zarug, moment spectaculos ȋn semifinala Te cunosc de undeva!: „E sigur momentul care mă face cel mai fericit pe... Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții demne de covorul roșu în această se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x