Antena Căutare

Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică, doi titani ai divertismentului românesc,puși în scena Te cunosc de undeva! de Connect-R şi SHIFT

,,Ce mai contează, Relule, o rochie în plus?”, a fost reacția lui SHIFT, în momentul în care a aflat că o va impersona pe nimeni alta decât pe Ileana Sărăroiu, celebra solistă de muzică populară românească.

connectr si shift la te cunosc de undeva Galerie
Connect-R a recunoscut că muzica lăutărească nu este pentru oricine: ,,Voi credeați că lăutăria este ușoară? E grea, vă zic eu! Nu prea merge să faci pe actorul care cântă, pentru că omul ăsta, Ștefan Bănică, chiar cânta!”. | A1

Cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, îi aduce pe scena show-ului Te cunosc de undeva! pe Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică, doi titani ai divertismentului românesc, interpretați de Connect-R şi SHIFT.

,,Ce mai contează, Relule, o rochie în plus?”, a fost reacția lui SHIFT, în momentul în care a aflat că o va impersona pe nimeni alta decât pe Ileana Sărăroiu, celebra solistă de muzică populară românească, în vreme ce Connect-R a recunoscut că muzica lăutărească nu este pentru oricine:

,,Voi credeați că lăutăria este ușoară? E grea, vă zic eu! Nu prea merge să faci pe actorul care cântă, pentru că omul ăsta, Ștefan Bănică, chiar cânta!”.

Connect-R și Shift se vor transforma în Ștefan Bănică și Ileana Sărăroiu

,,Dincolo de toate tehnicalitățile și de detalii, interpretarea voastră a fost într-un fel! Doamne, cum a sunat! Cum a sunat! Ați fost geniali în interpretare, amândoi!”, le-a transmis Mihai Petre celor doi artiști. Andreea Bălan, la rândul ei, a apreciat din plin momentul pus în scenă: ,,Ați fost absolut minunați! Ați avut carismă, a existat comunicare între voi, mi-a plăcut și atenția pe care ați acordat-o detaliilor!”.

Citește și: Cum au notat jurații momentul Alexiei și al lui Dima. Cei doi s-au transformat în Kylie Minogue

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20.00, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, care ce poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Cum au notat jurații momentul Alexiei și al lui Dima. Cei doi s-au transformat în Kylie Minogue... Te cunosc de undeva! 20 martie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținute speciale în a zecea gală. Aparițiile lor au s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x