Antena Căutare

Ozana Barabancea, apariţie de senzaţie la un eveniment monden! Artista s-a transformat total după operaţia de micşorare a stomacului

Ozana Barabancea, apariţie de senzaţie la un eveniment monden! Artista s-a transformat total după operaţia de micşorare a stomacului!

Ozana Barabancea, apariţie de senzaţie la un eveniment monden! Artista s-a transformat total după operaţia de micşorare a stomacului!

Artista a fost surprinsă de un reporter Antena Stars, care a profitat de moment și i-a pus câteva întrebări.

Așa am aflat cât de ușor sau de greu i-a fost cântăreței să treacă printr-o asemenea transformare uluitoare, dar și cum reușește să se mențină.

„După operație trebuie să mă mențin. Am slăbit 30 de kilograme și vreau să mai dau jos încă 15, cu ajutorul bunului Dumnezeu”, a mărturisit Ozana Barabancea.

Citește și:

Cea mai mare gafă din televiziune a fost pe un post românesc! Prezentatorul, învins de o situație complet neașteptată! „Dar pot să fiu și asta, daca vreți”

Transformarea uluitoare a lui Cezar Ouatu de la „Te cunosc de undeva” lăudată pe cel mai cunoscut site dedicat Eurovisio... Raj Kapoor, Thalia, George Michael, Jason Derulo și Cristi din Banat, pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x