Antena Căutare

„Au, au, au, inima mea!”. Paula Chirilă s-a transformat în Cornelia Catanga și a făcut show la „Te cunosc de undeva!”

Cea de-a treia ediția a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!” a început cu o transformare legendară. În calitate de invitat special, Paula Chirilă s-a transformat în Cornelia Catanga și a interpretat „Seara asta vreau să beau”. Artista i-a certat pe cei din platou, în timpul momentului.

Seara de sâmbătă se petrece, firește, cu „Te cunosc de undeva”. Cea de-a treia ediția a sezonului 14 a început cu o transformare legendară. În calitate de invitat special, Paula Chirilă s-a transformat în Cornelia Catanga și a interpretat „Seara asta vreau să beau”. Artista i-a certat pe cei din platou, în timpul momentului.

„S-a pierdut tradiția, nu îmi mai puneți bani la sân!”, i-a admonestat Cornelia Catanga… pardon, Paula Chirilă, pe cei din platoul emisiunii „Te cunosc de undeva!”.

Melodia „Seara asta vreau să beau” interpretată de Paula Chirilă, transformată în Cornelia Catanga, a sunat perfect.

Însă, Cornelia Catanga interpretată de Paula Chirilă nu a părăsit așa ușor scena. Ea a avut și o surpriză pentru jurați. Le-a cântat o melodie specială.

Andrei Ștefănescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă! „Am ținut secret total” - Video... Uau! Grigore Gherman, cea mai dificilă transformare la „Te cunosc de undeva!”! A fost Afric Simone și a riscat să rămână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x