Antena Căutare

"The Most Beautiful Girl în the World!". Florin Ristei, invitatul special din ediţia a patra, s-a transformat în Prince la „Te cunosc de undeva”!

Seara de sâmbătă se petrece, firește, cu „Te cunosc de undeva”. Cea de-a patra ediția a sezonului 14 a început cu o transformare legendară. Florin Ristei, invitatul special din această ediție, s-a transformat în Prince și a interpretat melodia "The Most Beautiful Girl în the World".

Seara de sâmbătă se petrece, firește, cu „Te cunosc de undeva”. Cea de-a patra ediția a sezonului 14 a început cu o transformare legendară. Florin Ristei, invitatul special din această ediție, s-a transformat în Prince și a interpretat melodia "The Most Beautiful Girl în the World".

Îmbrăcat într-un costum roșu și cu un păr negru, Florin Ristei a semănat perfect cu Prince, și trebuie să recunoaștem că a reușit să transmită o emoție puternică.

Privirea juriului din timpul prestației arată cât de bine s-a descurcat Ristei, iar apariția celor doua fete, îmbrăcate în rochie de mireasă, au creat un moment perfect!

La refren, Ristei a reușit să facă publicul să aplaude furtunos, dovadă că exercițiul și pregătirea au fost cu folos.

„Simțeam cum respiri muzică, cum inspiri muzică. Ești muzică!”, a spus Ozana Barabancea.

Liviu Vârciu a avut probleme de sănătate chiar de ziua fiicei sale! Cum s-a simțit artistul... Show incendiar la „Te cunosc de undeva!”. Bella Santiago s-a transformat în Bebe Rexha și a dansat senzual pe piesa „Say...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x