Antena Căutare

Toto Dumitrescu a devenit o divă senzuală, la „Te cunosc de undeva”! Patricia Kaas are o sosie în România

Una dintre marile surprize din ediția a doua din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a fost atunci când pe scenă și-a făcut apariția Toto Dumitrescu!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Ruleta s-a cam ținut de șotii în privința lui și, pentru a doua ediție din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Toto Dumitrescu a fost nevoit să se transforme într-o adevărată divă a scenei internaționale.

După numeroase repetiții de canto, dans și mișcare scenică, concurentul și-a pus șalul de pene roz, peruca de culoare blond platinat și a făcut un travesti de milioane!

Toto Dumitrescu a devenit o divă senzuală, la „Te cunosc de undeva”! Patricia Kaas are o sosie în România

Toto Dumitrescu la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Toto Dumitrescu la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Toto Dumitrescu a intrat în pielea celebrei Patricia Kaas și a interpretat piesa „Kabaret”, într-o manieră extrem de senzuală.

citește și: Adda, într-o ținută transparentă și sexy la „Te cunosc de undeva”! Cum a apărut artista

Pentru talentul și magia oferită pe scenă, juriul a avut reacții pe măsură și toți s-au convins că tânărul are potențial imens.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Romică Țociu s-a apucat de făcut rap la „Te cunosc de undeva”! Adriana Trandafir și-a făcut cruce... Smiley, pe scena „Te cunosc de undeva”? Jojo a făcut un „Vals” perfect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x