Antena Căutare

Transformări spectaculoase în ediția 12 din sezonul 8 „Te cunosc de undeva!”! Ce personaje legendare vor interpreta vedetele

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a 12-a ediție Te cunosc de undeva!

Ce transformări vor fi în ediția 12 din sezonul 15 „Te cunosc de undeva” Galerie
Ce transformări vor fi în ediția 12 din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Ce transformări vor fi în ediția 12 din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

În această ediție, Liviu şi Andrei vor deschide gala cu un hit întru totul pe placul lor, Bilionaire, transformaţi în Travis McCoy&Bruno Mars. Va ploua cu bani, la propriu, în platoul transforming show-ului, iar din recuzita băieţilor, o parte va merge şi la următorul invitat, un milionar în nunţi, botezuri şi alte bucurii 100% româneşti, Dan Ciotoi, adus la Te cunosc de undeva! de către Tavi Clonda.

citește și: Juraţii Te cunosc de undeva! spun Ajut eu! „Am ştiut dintotdeauna că stă în puterea oamenilor să schimbe destine!”

Una dintre norocoasele acestei săptămâni este AMI, care se va transforma tot într-o milionară, mai exact în Nicole Scherzinger. De o provocare pe măsură vor avea parte şi Monica şi Marcel, care se vor transforma în Diana Ross şi Boy George.

Ce transformări vor fi în ediția 12 din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

Ce transformări vor fi în ediția 12 din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

Ce transformări vor fi în ediția 12 din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

De ironiile Ruletei n-au scăpat nici Adriana şi Romică, ce vor fi nevoiţi să intre în pielea unor doamne cu sânge latin - Lola Flores & Celia Cruz.

citește și: Adriana Trandafir și Romică Țociu, căzătura serii în show-ul transformărilor

Tot mâine seară, Cătălina Grama Jojo ne va purta în timp, în urmă cu 30 de ani şi se va transforma în vedeta care a cântat primul său duet împreună cu Aurelian Temişan – Sanda Ladoşi. Adda nu a scăpat nici de această dată de travesti, artista transformându-se în Alex Velea, în vreme ce pe Toto Ruleta l-a trimis mai aproape de spiritul Crăciunului, invitându-l să se transforme în Ştefan Hruşcă.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

Juraţii Te cunosc de undeva! spun Ajut eu! „Am ştiut dintotdeauna că stă în puterea oamenilor să schimbe destine!”... Andreea Bălan și Alina Pușcaș, rochii superbe în gala Te cunosc de undeva! Cele două au apariții impecabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x