Antena Căutare

Cătălin Oprișan lansează o provocare de zile mari pentru invitați! Care este cel mai scurt cuvânt din limba română, ce conține toate vocalele!

Horia Moculescu descoperă într-un timp record care este cel mai scurt cuvânt din limba română care conține toate cele cinci vocale principale.

Horia Moculescu descoperă într-un timp record care este cel mai scurt cuvânt din limba română care conține toate cele cinci vocale principale.

Cătălin Oprișan a lansat provocarea sub forma unui joc de „Spânzurătoarea”. Totuși, Horia Moculescu a ghicit din prima cuvântul, fiind vorba despre substantivul „butoaie”.

Maestrul a demonstrat încă o dată că este greu de învins! Oare va învinge blondele lui Dan Negru?

Câte feluri de paste cunoști? Invitații acceptă o provocare de zile mari! Apoi primesc ceva...condimentat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x