Antena Căutare

Circulă cu mașini cu mulți cai putere, dar oare mai știu Ioanițoaia, Niculae și Doroftei cât mai costă o călătorie cu RATB-ul?!

Ovidiu Ioanițoaia a fost, după ce a absolvit facultatea, “controlor pe tramvai”, una dintre blonde i-a provoca pe cei trei invitați să spună cât cred ei că mai costă o călătorie cu RATB-ul.

Ovidiu Ioanițoaia a fost, după ce a absolvit facultatea, “controlor pe tramvai”, una dintre blonde i-a provoca pe cei trei invitați să spună cât cred ei că mai costă o călătorie cu RATB-ul.

O întrebare care, de multe ori, îi pune în dificultate pe candidați la un fotoliu de primar sau de președinte. De data asta, cei doi sportivi și comentatorul sportiv - care a studiat în tinerețe pe îndelete astfel de aspecte - au avut de răspuns provocării lansate de frumoasa concurentă. O curiozitate care emană inteligență, mai ales că e o întrebare-capcană!

Pe bilete imense de tramvai, Ioanițoaia, Niculae și Doroftei au scris răspunsurile! 1,5 lei a fost varianta comentatorului sportiv, Niculae a notat „doi lei”, iar Doroftei a presupus că prețul biletului este de trei lei.

Răspunsul corect: 1,3 lei! Așadar, Ovidiu Ionițoaia a fost cel mai aproape de varianta corectă!

Lui Niculae, poreclit „Săgeată” i s-a pus o întrebare pe măsură: „Ce indică săgeata de lângă pompa de benzină din bordul... Dezvăluire incendiară: Marius Niculae şi Cristiano Ronaldo au fost colegi de cameră! Le-a dat invitatul blondelor număru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x