Antena Căutare

De Mărțișor, soacrele s-au adunat la "Te pui cu blondele" să le dea de furcă mireselor. Și să te ții! Se lasă cu cântec și voie bună: "Dar să vez,i acu-i acu', că vine și Dan Negru!"

De Mărţişor, toate soacrele bune s-au adunat la "Te pui cu blondele". Mirela Vaida, Laura Lavric, Maria Cârneci și Elena Merișoreanu s-au aliat.

De Mărţişor, toate soacrele bune s-au adunat la "Te pui cu blondele". Mirela Vaida, Laura Lavric, Maria Cârneci și Elena Merișoreanu s-au aliat.

Acestea se vor confrunta pe teme de cultură generală cu 49 de mirese, în frunte cu blonda supremă, într-o ediție “Soacre versus Mirese”, prezentată de Dan Negru.

Şi seara a început cu chef şi voie bună. Cântăreţele de muzică populară au dat startul distracţiei cu un cântec special. Să fie cu dedicație pentru Dan Negru! :)

Maria Cârneci, Laura Lavric, Elena Merișoreanu și Mirela Vaida pe aceeași scenă, la “Te pui cu blondele?”... Cum au fost sechestrați Laura Lavric și Ion Dolănescu, la o petrecere. Cântăreața a povestit tot, fără rezerve: "Aț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x