Antena Căutare

„Doamne ajută, măcar așa, o pipăială mică”! Piersic dă detalii picante despre scena fierbinte dintre el și o actriță din Italia!

Seară excepțională la „Te pui cu blondele”! Cel mai iubit actor povestește un detaliu fierbinte dintr-unul dintre filmele sale.

Seară excepțională la „Te pui cu blondele”! Cel mai iubit actor povestește un detaliu fierbinte dintr-unul dintre filmele sale.

Plin de talent și veșnic neobosit, artistul a relatat cum ziua era pe platourile de filmare, iar seara lua mașina, conducea câteva ore până la Brașov și juca pe scena de acolo. Într-o zi, regizorul de film l-a prins și a fost uimit de modul în care Piersic interpreta.

Florin Piersic a detaliat o scenă de dragoste între el şi Paola Senatore, o frumoasă actriţă din Italia.

Și detaliile sunt cu adevărat picante.

„Când am văzut-o în aeroport am plâns, am zis Doamne ajută să-i fac ăsteia ceva, măcar așa, o pipăială mică”

Patru picături de apă: cum arată nepoții celui mai iubit actor român și cât de mult seamănă aceștia cu el!... Cea mai piersică dintre piersici! Chef Florin Scărlătescu a pregătit un tort demn de un rege! La mulți ani, maestre!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x