Antena Căutare

La mulți ani, maestre! Florin Piersic își dezvăluie vârsta prin cântec! „Nu-ntreba câți ani am!”

Florin Piersic este întrebat câţi ani împlineşte, dar refuză să comunice acest lucru. În schimb sugerează prin cântec vârsta pe care o sărbătoreşte.

Florin Piersic este întrebat câţi ani împlineşte, dar refuză să comunice acest lucru. În schimb sugerează prin cântec vârsta pe care o sărbătoreşte.

Artistul nu vrea nici în ruptul capului să dezvăluie câți ani împlinește. Totuși, pentru a-i satisface curiozitatea lui Dan Negru, dar fie vorba între noi, și a blondelor, a preferat să cânte! Versurile sunt scrise sub formă de ghicitoare... evidentă! Așa a lansat o nouă provocare pentru frumoasele domnișoare!

"20, chiar 80, vorba e cât suflet ai!
Nu-ntreba, nu-ntreba câți ani am!
Lasă-mă să te întreb, dacă vrei
Câți ani ai și-mi răzpunzi: 23!
Dacă ai 23, toată viața în piept o iei!
Ce nu faci dacă ai 23!?"

Ivan Patzaichin s-a gândit la toate! Sportivul i-a făcut lui Piersic un cadou la care nimeni nu s-ar fi așteptat!... Chuck Norris e mic copil! Piersic îl lovește pe Dan Negru cu un scaun! Publicul a amuțit când a văzut scena!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x