Antena Căutare

Lui Niculae, poreclit „Săgeată” i s-a pus o întrebare pe măsură: „Ce indică săgeata de lângă pompa de benzină din bordul unei maşini?”

Fotbalistul Marius Niculae a avut de răspuns la o întrebare personalizată, dat fiind că e poreclit „Săgeată” datorită vitezei cu care se mișcă în teren, surprinzându-și adversarii.

Fotbalistul Marius Niculae a avut de răspuns la o întrebare personalizată, dat fiind că e poreclit „Săgeată” datorită vitezei cu care se mișcă în teren, surprinzându-și adversarii.

O blondă a crezut că-l pune în dificultate, întrebându-l: „Ce indică săgeata de lângă pompa de benzină din bordul unei maşini?”. „Îți arată pe ce parte e ușița de la rezervorul de benzină”, a fost răspunsul dat de tricolor.

Unul corect, ceea ce demonstrează încă o dată că fotbalul și automobilismul, fie el și la nivel de amatori, au multe lucruri în comun. Bravo, Marius Niculae!

Ovidiu Ioaniţoaia a făcut inventarul ţărilor pe care le-a vizitat, la ”Te pui cu blondele?”: ”Am văzut toate continentel... Circulă cu mașini cu mulți cai putere, dar oare mai știu Ioanițoaia, Niculae și Doroftei cât mai costă o călătorie cu RA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x