Antena Căutare

Confruntarea cu „Marele Zid” a fost un adevărat carusel de emoții și situații neașteptate! „Nici când m-am suit prima oară pe munte nu m-am simțit așa”

A fost o confruntare plină de emoții la „The Wall” și soții Bărțoiu s-au convins la final că totul a meritat din plin!

A fost o confruntare plină de emoții la „The Wall” și soții Bărțoiu s-au convins la final că totul a meritat din plin!

„A fost o experiență unică. Zidul ne-a făcut și feste, dar ne-am și împrietenit. Am urcat la sume mari, am coborât la sume mici, dar într-un final, totul a fost pe măsura așteptărilor noastre. Aș mai repeta experiența”, a mărturisit Ioana sinceră.

„Nici când m-am suit prima oară pe munte nu am avut emoții atât de mari”, a zis Alex, un salvamontist experimentat, pentru care misiunile de salvare sunt la ordinea zilei.

De ce a semnat contractul? Fiindcă a ales să se mulțumească fix cu suma garantată, decât să riște să spere la mai mult și să plece acasă fără nimic. Probabil că aici a contat spiritul său de salvator, care alege mereu siguranța în locul riscului!

„Aș compara experiența de la The Wall cu un salt cu parapanta”, a încheiat concurentul fericit.

The Wall” este construit să facă oameni fericiți și să lea dea o șansă. Zidul are un singur scop: acela de a schimba destine. Și pentru cei doi soți, experiența chiar a fost una cu adevărat specială.

„Zidul” a luat și „Zidul” a dat! Soții Bărțoiu au trecut prin emoții cumplite, dar răsplata a fost pe măsură la „The Wal... Aseară, pe Antena 1. Au escaladat cei doisprezece metri ai Marelui Zid către suma de 18.112 RON...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x