Antena Căutare

Corina şi Victoria au trecut cu bine prin cea de-a doua probă! Au rămas cu 32.103 RON!

Corina și Victoria eu reușit să treacă cu bine de a doua probă acumulând astfel 32.103 RON, bani care, vor merge la o fețită de doar 11 luni, născută cu o malformație. 

Corina și Victoria eu reușit să treacă cu bine de a doua probă acumulând astfel 32.103 RON, bani care, vor merge la o fețită de doar 11 luni, născută cu o malformație.

Cele două concurente s-au descurcat bine în aceasta seara și au făcut o echipă excepțională. Corina a răspuns bine la multe din întrebări, iar Victoria a avut mare noroc la bile.

Corina şi Victoria au început în forţă la prima probă - "Cădere liberă". Au avut un câştig de 9.001 RON... Corina şi Victoria au rupt contractul şi au plecat acasă cu 159 424 RON!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x