Antena Căutare

"Mă super-sperie!". Zidul le-a pus piedici, dar ei au crezut în visul lor, iar chimia i-a ajutat. Pe Eugen și Noemi îi iubește cineva, acolo Sus

Eugen și Noemi au luptat cu toate armele şi au avut parte de o telepatie fantastică. Norocul a fost de partea lor şi au reuşit să strângă 128.300 lei. Însă, decizia finală o ia Eugen. 

Eugen și Noemi au luptat cu toate armele şi au avut parte de o telepatie fantastică. Norocul a fost de partea lor şi au reuşit să strângă 128.300 lei. Însă, decizia finală o ia Eugen.

A fost un joc periculos, însă Naomi a rămas fermă pe poziţii. Niciun eşec nu a dărâmat-o Încrederea i-a ajutat și tot ea o va face și mai departe. A semnat sau nu contractul iubitul ei?

A fost un joc greu, le-a pus nervii la încercare, însă au terminat tot împreună! Eugen și Noemi au plecat acasă cu 8.110... Bilele i-au purtat de la agonie la extaz și invers! Noemi s-a luptat cu zidul și a reușit să-l domine, când se aștepta m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x