Antena Căutare

Norocul n-a fost de partea Anei Maria şi a lui Paul! Cei doi vor pleca fără niciun ban de la The Wall-Marele zid!

Paul a luat decizia de a rupe contractul, însă suma obţinută de Ana Maria la zid a fost de zero, aşa că cei doi vor pleca acasă fără niciun ban!

Paul a luat decizia de a rupe contractul, însă suma obţinută de Ana Maria la zid a fost de zero, aşa că cei doi vor pleca acasă fără niciun ban!

Deși și-au dorit foarte mult să strângă o suma care să le permită recuperarea Anei, aceștia nu au avut noroc și au pierdut toți banii.

La a doua probă, cei doi au rămas fără nici un ban, iar speranța Anei rămăsese doar contractul care valora 16 913 RON.

Paul nu a fost inspirat și astfel a ales să rupă contractul și să păstreze suma de la zid, însă aceasta a fost zero.

Cei doi au plecat acasă fără nici un ban!

Paul şi Ana Maria au rămas pe zero în runda a doua!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x