Antena Căutare

Diana Mihuțescu și Rodica Murariu au demonstrat că nimic nu este imposibil! Ce s-a întâmplat în ediția 18 din sezonul 2 al emisiunii „The Wall-Marele Zid”

Celebra emisiune „The Wall-Marele zid” s-a întors cu ediția 18 din sezonul 2! Diana Mihuțescu și Rodica Murariu sunt două prietene bune care au venit pentru a-și încerca norocul în fața destinului!

După prima probă, concurentele de la „The Wall-Marele Zid” au adunat suma garantată de 6032 de lei:

Apoi, cu multe emoții, cele două au încercat să răspundă corect la cât mai multe întrebări, dar norocul parcă nu a fost de partea lor de data aceasta, căci Zidul le-a lăsat cu 0 lei! Rodica, însă, a semnat contractul și cele două au plecat acasă cu suma câștigată la prima probă!

Ne revedem JOI, DE LA ORA 22:00, PENTRU O NOUĂ EDIȚIE A EMISIUNII „THE WALL-MARELE ZID”!

Norocul nu a fost de partea lor! Zidul le-a luat toți banii și singura speranță a fost contractul! Ce sumă au câștigat D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x