Antena Căutare

"Vreau să mi te dăruiești tot!". Iar zidul a ascultat-o! Romina a trăit momente intense pentru cel mai mare vis și a atins un record: "Cea mai mare sumă de pe zid, de până acum"

436, 148 de lei, cea mai mare sumă de pe zid, de până acum. Şi toată este a lor. Rodica a avut mână bună, iar decizia că Rodica să fugă la izolare le-a purtat noroc.

436, 148 de lei, cea mai mare sumă de pe zid, de până acum. Şi toată este a lor. Romina a avut mână bună, iar decizia ca Rodica să fugă la izolare le-a purtat noroc.

Zidul a ţinut cu ele, în această seară, iar răspunsurile corecte au atras bilele verzi, ca un magnet, spre sumele dorite. Nicio clipă nu le-a părăsit umorul pe cele două prietene. Au venit hotărâte şi au făcut treabă bună.

Vor putea bilele roşii să le răpească bucuria?

"Să nu semnezi contractul că o să-ți iau funcția!". Iar telepatia dintre Romina și Rodica a funcționat. Zidul ... Simțul umorului, cea mai tare armă în fața Marelui Zid. Romina nu ezită să o folosească: "Abia aștept să ți-l prezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x