Antena Căutare

„Zidul” i-a răsplătit cu fabuloasa sumă de 255.080 de lei! Povestea lor de iubire a devenit acum mult mai frumoasă, fiindcă și-au văzut visul devenit realitate!

A fost o seară plină de emoții și situații neprevăzute, căci întrebările primite și căderea bilelor i-au dus pe cei doi concurenți de la agonie la extaz!

A fost o seară plină de emoții și situații neprevăzute, căci întrebările primite și căderea bilelor i-au dus pe cei doi concurenți de la agonie la extaz!

Prima probă nu a a început atât de bine precum au sperat, iar Alexandra a simțit că visul său nu mai e la fel de ușor de îndeplinit, după ce la runda a doua a rămas doar cu 0 RON.

S-a ambiționat și a luptat în continuare, având norocul de partea ei. A reușit apoi să adune incredibila sumă de 255.080 RON.

La final, cei doi s-au reunit în platoul emisiunii „The Wall” și a venit vestea cea mare: Cosmin a ales să rupă contractul cu suma garantată de puțin peste 233.000. A fost o decizie ce a adus celor doi concurenți o bucurie imensă și șansa îndeplinirii visului lor: acela de-a avea o afacere împreună!

„Marele Zid” o duce pe Alexandra mai aproape de visul său! A fost o luptă de la agonie la extaz!... Două suflete pereche și un vis ce a devenit realitate la „The Wall”! Alexandra și Cosmin au demonstrat că nimic nu este ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x