Antena Căutare

“Burlacul”, editie cu scantei si avansuri! In aceasta seara, de la 20:30, doar la Antena1!

In aceasta seara, “Burlacul” se imbarca pe “Splendida”, cel de-al doilea vas luxos ce apartine companiei MSC, loc in care protagonistii reality - show-ului vor avea parte de momente speciale, sampanie fina, jacuzzi, avansuri si multe intrigi.

Dupa ce in editia trecuta un trandafir a fost retras, pentru ca inima uneia dintre concurente apartinea altui barbat, fetele ramase in lupta pentru a-l cuceri pe Bogdan sunt tot mai hotarate sa-i obtina inima, dar si inelul cu diamante. Astfel, ele profita de orice ocazie ca sa se remarce in fata burlacului, motiv pentru care in editia de joi spiritele s-au incins la maximum!

Pana acum, Bogdan Vladau, ajutat de prietenul sau, Catalin Botezatu, le-a surprins pe fete de fiecare data cu momentele romantice si inedite pe care le-a pregatit. De data aceasta insa, are loc inca o premiera. Doua dintre concurente ii vor pregati cate o intalnire burlacului, sperand sa-l impresioneze.

Daca se va lasa cucerit de concurente si daca momentele tensionate dintre ele ii vor influenta deciziile, vom afla numai urmarind editia “Burlacul” din aceasta seara, la orele 20:30, numai la Antena 1.

Un nou mall va fi construit in Bucuresti! Cum va arata si unde va fi amplasat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x