Antena Căutare

Cea de-a treia proba: "Un desert care defineste fiecare concurent in parte"

Cea de-a treia proba ii aduce pe cei din echipa lui Daniel la duel. Provocare: Desert la libera alegere. Ceea ce conteaza este sa defineasca stilul fiecarui concurent in parte. Acestia au la dispozitie 60 de minute pentru a arata ca pot realiza preparate dulci de top.

Cea de-a treia proba ii aduce pe cei din echipa lui Daniel la duel.

Provocare: Desert la libera alegere. Ceea ce conteaza este sa defineasca stilul fiecarui concurent in parte. Acestia au la dispozitie 60 de minute pentru a arata ca pot realiza preparate dulci de top.

3,2,1, start!

"Deserturile nu sunt punctul meu forte, dar o sa ma straduiesc". recunoaste Paul Purice, in timp ce Mihai este foarte sigur pe el.

Alexandru Balog a dorit sa gateasca doua preparate traditionale reinventate, insa nu a gasit gris, unul dintre ingredientele principale, asa ca in ultimele minute a decis sa faca altceva. "Hai sa incerc cu malai grisat. Mi-am adus aminte de bunica mea care in timpul razboiului inlocuia grisul cu malaiul, insa nu a mers nici asa". A regandit totul si a facut niste mere prajite specifice bucatariei ardelenesti.

Florentina insa este foarte increzatoare: "Cand am auzit de tema duelului, m-am linistit, stiam perfect ce am in minte, m-am relaxat".

Agitatie, idei indraznete, mult zahar, iar emotiile plutesc in aer!

Discutiile apar in jurul cuptoarelor. Mihai este foarte nemultumit de colegii sai care ii schimba temperatura sau il inchid.

Mirela prepara un desert raw vegan, plin de vitamine, enzime, simplu care place foarte mult copiilor: "Carpaccio de piersica". "Am ocazia sa pregatesc ceva drag sufletului meu. Sper sa fie bine".

Daniel, insa, pare sa aiba mari probleme. "Am ars caramelul de trei ori, imi pare rau, daca plec acasa plec pe mana mea, sunt singurul vinovat".

Stop!!! Proba s-a incheiat, iar concurentii vin rand pe rand sa prezinte preparatele in fata juratilor.

Jurizarea celei de-a doua probe de catre invitatii surpriza... Cea de-a treia proba aduce retete delicioase, dar si eliminari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x