Antena Căutare

Cele mai ciudate restaurante din Europa: Clientii sunt serviti "din cer" sau in bezna

Nu poti sa spui ca ai mancat cu adevarat la un restaurant, pana nu ai fost la unul din aceste localuri. Desi meniul este de nota 10, nu asta le atrage atentia clientilor, ci modul de servire si decorul ales.

Nu poti sa spui ca ai mancat cu adevarat la un restaurant, pana nu ai fost la unul din aceste localuri. Desi meniul este de nota 10, nu asta le atrage atentia clientilor, ci modul de servire si decorul ales.

Dans le Noir, Londra, Marea Britanie

Macar la masa, francezii si britanicii par sa se puna de acord. In restaurantul "Dans le Noir", clientii savureaza delicii frantuzesti nu la lumina lumanarii, ci in bezna completa.

Inainte sa intre in restaurant, clientii aleg intre carne rosie, peste sau meniu vegetarian, dispuse pe culori. Chelneri legati la ochi primesc oaspetii si ii conduc prin intuneric la masa. Mancarea poate fi gustata, mirosita si simtita la degete; acestea sunt singurele simturi pe care te vei putea baza.

Solo per Due, Rieti, Italia

Nu poti rata acest local daca te afli in luna de miere sau daca speri ca el va pune marea intrebare.

Vezi mai multe detalii si imagini pe Euforia TV!

Desert demn de Top Chef: Copac din ciocolata, inalt de 5 metri!... “Bucatarul bogatilor” a riscat totul pentru Top Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x