Antena Căutare

Inedit! Artistii care sculpteaza in... paine!

Cu ceva imaginatie si, desigur, talent se poate face arta din orice! Cativa artisti au hotarat sa transforme banala paine in ceva specia. Asa s-au nascut cateva dintre cele mai inedite opere de arta.

Cu ceva imaginatie si, desigur, talent se poate face arta din orice! Cativa artisti au hotarat sa transforme banala paine in ceva specia. Asa s-au nascut cateva dintre cele mai inedite opere de arta.

Realizata in diverse forme si cu diferite arome, painea a devenit un element la moda pentru decorarea mesei. Totul a luat nastere intr-o brutarie din Italia, iar fiecare creatie putand fi personalizata in functie de dorintele clientilor.

Brutarii nu s-au oprit aici! "Realizam paini in forma de ursi panda din faina biologica. Cele mai vandute sunt painile in forma de cucuvea, caine, pisica, crocodil, melc, broasca, cocos sau cornul abundentei. De asemenea, un interes deosebit il prezinta si produsele noastre care imita diverse monumente, precum biserici sau statui. Avem si creatii tematice. De exemplu, pentru carnaval masti din paine decorate cu ciocolata, iepurasi pentru Paste sau figurine pentru realizarea unui Presepe din paine de Craciun“, a declarat Mara Massi, proprietara brutariei.

Ce spuneti? Va tenteaza?

Foto: Facebook/ Hepta

Top 10 Cei mai influenti bucatari din lume!... O reteta delicios de sanatoasa! Banana bread...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x