Antena Căutare

Joseph Hadad, copleșit de emoții: "Când spui Vernescu, spui Hadad!"

Juratul nostru a fost curpins de lacrimi în Casa Vernescu, locul în care a petrecut 17 ani din viață

Juratul nostru a fost curpins de lacrimi în Casa Vernescu, locul în care a petrecut 17 ani din viață

Joseph Hadad a devenit emoționat la amintirea momentelor frumoase care i-au marcat cariera. El povestește cum, încă din primul moment în care a intrat în minunata clădire, a simțit nevoia să realizeze un meniu cu decorațiuni, cel puțin la fel de grandioase și spectaculoase ca cele din casă, însă nu a reușit nici până astăzi să ducă planul la bun sfârșit.

Chef Joseph mărturisește că cea mai frumoasă amintire care îl leagă de acest loc este Revelionul din '97, la care a avut de servit aproximativ 350 de invitați. După ce întreaga petrecere a ieșit conform planului, managerul Casei Vernescu a decis să îi facă o surpriză lui Joseph, aducându-i-o pe soția sa.

Uimit, la vederea persoanei iubite, acesta a întrebat-o ce căuta acolo, iar aceasta i-a răspuns "Am venit să văd unde lucrezi", povestește Hadad cu ochii în lacrimi.

Chiar dacă a părăsit acest loc minunat, Chef Joseph este mândru de faptul că numele Casei Vernescu este asociat cu numele său.

"Când spui Vernescu, spui Hadad!", afirmă el cu mândrie.

Conflict între concurenți! Alexandra Leon: "Vreau să plec! Nu mai pot!"... Cocktail party pentru Orchestra Simfonică din Berlin! Cum s-au descurcat concurenții Top Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x