Antena Căutare

Laurențiu Reghecampf, la Top Chef: ”Dacă nu eram fotbalist, sigur mă făceam bucătar!”

Laurențiu Reghecampf a avut parte de o surpriză delicioasă de ziua lui de naștere. Anamaria Prodan i-a adus pe bucătarii de la Top Chef pentru un prânz în familie.

Laurențiu Reghecampf a avut parte de o surpriză delicioasă de ziua lui de naștere. Anamaria Prodan i-a adus pe bucătarii de la Top Chef pentru un prânz în familie.

Nici prin gând nu-i trecea lui Reghe că, atunci când va ajunge acasă, în curtea sa vor fi o sută de oameni, toți lucrând la surpriza de ziua lui.

Extrem de șocat de ceea ce se întâmplă, Reghe a cerut explicații!

Alina Pușcaș i-a oferit un șorț și l-a invitat în bucătăria concurenților. Ca un adevărat inspector în bucătârie, Reghe a trecut pe la fiecare concurent și a părut foarte încântat de ceea ce i se pregătește.

”Dacă nu mă făceam fotbalist, cred că mă făceam bucătar.”, a spus invitatul.

Dintre toate preparatele concurenților, antrenorul Stelei a mărturisit că cel mai mai mult i-au plăcut supele cremă, însă nu a fost prea încântat de fripturi.

”În general, mie îmi plac foarte mult supele cremă. Dar carnea nu a fost făcută bine.”

Și deserturile i-au atras atenția lui Reghe.

”Torturile au fost foarte bune. Mai ales cel cu mere. Trebuie să iau rețeta”.

După frumosul prânz petrecut în familie, Reghe a dat verdictul!

”Serviciile au fost ok. Și-au dat silința, au fost drăguți, au și cântat pe deasupra, deci trebuie felicitați. Am mâncat foarte bine cu toții. Au fost câteva momente fericite împreună!”.

Anamaria Prodan vrea să-l surprindă pe Reghe! Vedeta a apelat la bucătarii de la Top Chef... Probă surpriză pentru concurenții Top Chef: prânz pentru familia lui Laurențiu Reghecampf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x