Antena Căutare

Laurenţiu Reghecampf, la ”Top Chef”: „Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam bucătar”

Anamaria Prodan a chemat echipa Top Chef pentru a-i face soţului ei o surpriză de ziua lui, pregătindu-i o masă de zile mari, surpriză ce va putea fi urmărită la „Top Chef” în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1.

Anamaria Prodan a chemat echipa Top Chef pentru a-i face soţului ei o surpriză de ziua lui, pregătindu-i o masă de zile mari, surpriză ce va putea fi urmărită la „Top Chef” în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1.

Când Reghe a ajuns acasă, mare i-a fost mirarea când a văzut că în casa lui sunt aproximativ o sută de persoane, printre care cei mai mari chefi din România, Chef Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu. Laurenţiu a rămas cu gura căscată când a văzut ce se întâmpla la el acasă: „Mamiţi, ce ai făcut aici? Eşti nebună?”, a întrebat-o Reghe pe Anamaria.

După ce a servit masa, Laurenţiu a mărturisit că îi place foarte mult să gătească: „Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam bucătar”, motiv pentru care în timp ce concurenţii găteau, şi-a pus şorţul şi a făcut o vizită în bucătărie ca să vorbească cu concurenţii emisiunii.

După ce a declarat că familia ei este un mare fan al emisiunii „Top Chef”: „În America ne uitam înnebuniţi la show, este una dintre cele mai mari emisiuni ever”, Anamaria a mărturisit că este foarte mândră de surpriza făcută soţului ei: „Sunt eu cea mai tare? Am adus eu echipa „Top Chef” la mine acasă? I-am făcut eu surpriză soţului meu? I-am făcut”, povesteşte entuziasmată Anamaria Prodan.

Telespectatorii care vor urmări în această seară „Top Chef”, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea urmări reacţia lui Reghe în momentul în care a ajuns acasă şi a văzut surpriza pregătită de soţia sa, Anamaria Prodan.

Minerală sau plată? Cât de importantă este apa la masă şi cum o alegem... Răzvan Cruceanu "Nu mi-e frică decât de mine!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x