Antena Căutare

Nico Lontras: Gastronomia este o arta care evolueaza continuu

Intr-un interviu oferit site-ului www.star-gossip.com, finalistul Top Chef vorbeste despre experienta in cadrul concursului si despre ce inseamna meseria de bucatar.

Nico Lontras: Gastronomia este o arta care evolueaza continuu
Nico Lontras

Intr-un interviu oferit site-ului www.star-gossip.com, finalistul Top Chef vorbeste despre experienta in cadrul concursului si despre ce inseamna meseria de bucatar.

Spune-ne in primul rand care a fost primul lucru pe care l-ai facut dupa terminarea show-ului Top Chef?

Buna ziua si bine v-am gasit! Primul lucru care l-am facut dupa finala a fost sa ma opresc intr-o statie peco si sa iau 2 beri, pe care le-am baut impreuna cu sotia, in camera de hotel! Mi-ar fi placut sa savurez acea bere si impreuna cu toti ceilalti concurenti, insa nu a fost posibil. Data viitoare, poate!:)

Care a fost cel mai mare avantaj al acestei emisiuni pentru experienta ta gastronomica dar si cel mai greu moment al show-ului?

Probabil, cel mai mare avantaj a fost conectarea cu ceilalti bucatari! Am aflat tendintele din Romania din punct de vedere gastronomic, am vazut stiluri de gatit diferite. Cel mai greu moment din show a fost momentul in care am intrat la duel. Nu mi-as fi iertat-o daca ieseam din concurs din cauza unui preparat de fast-food De asemenea, proba in care am fost legati la maini si cea in care nu am avut voie sa vorbim intre noi, au fost grele. Comunicarea si miscarea mainilor sunt esentiale intr-o bucatarie.

Ai pastrat prietenia cu Piselli dupa terminarea show-ului? Exista vreo intentie de a imparti banii, asa cum era vorba la un moment dat?

Giovanni ramane prietenul meu, orice ar fi! Din pacate, dupa finala, nu am prea avut niciunul timp sa stam de vorba asa cum mi-as fi dorit, insa sper sa ne facem timp curand. Despre impartirea banilor, nici vorba!A fost o gluma aruncata de cineva, iar noi am preluat-o si am facut haz pe tema asta.

Citeste tot interviul pe www.star-gossip.com

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x