Antena Căutare

Nico Lontras: "Painea este cel mai sexy domeniu din bucatarie pentru mine!"

Aceasta a fost declaratia lui Nico Lontras, care a fost brutar inainte de a deveni bucatar. Proba de coacere a painii a fost o adevarata bucurie pentru el. Din pacate, nu toti au fost atat de norocosi. Prima proba a insemnat si prima eliminare din aceasta editie Top Chef.

Nico Lontras:  "Painea este cel mai sexy domeniu din bucatarie pentru mine!" Galerie
Lovitura de cutit - Paine pe vatra

Pe cat de usoara ar parea aceasta proba, atat de complicata s-a dovedit. Problemele au aparut de unde concurentii s-ar fi asteptat mai putin, iar prima proba a adus cu ea si prima eliminare.

La fabricarea aluatului toata lumea si-a dat silinta. Dintre jurati, Nicolai Tand a fost cel mai incantat de aceasta proba. El si-a amintit de copilarie atunci cand l-a observat pe Giovanni Piselli facand un "cocut" de paine. Insa cel mai mult i-a placut aluatul lui Dan Bogatu. "

Filmarile de la Top Chef i-au rascolit amintirile lui Nicolai... Proba de foc: Sandwich-uri de top...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x