Antena Căutare

Nicolai Tand sustinut la filmari de iubita sa Monica si micuta Ilona

Aflat la filmarile pentru cel de-al noualea episod Top Chef, in Piata Charles de Gaulle, juratul Nicolai Tand a avut parte de o surpriza de proportii. Printre lumea care ii urmarea cu interes de pe margine, a recunoscut doua persoane foarte dragi lui: iubita sa Monica si fiica lor Ilona au venit sa il vada in actiune.

Nicolai Tand sustinut la filmari de iubita sa Monica si micuta Ilona
Nicolai Tand
Aflat la filmarile pentru cel de-al noualea episod Top Chef, in Piata Charles de Gaulle, juratul Nicolai Tand a avut parte de o surpriza de proportii.
Printre lumea care ii urmarea cu interes de pe margine, a recunoscut doua persoane foarte dragi lui: iubita sa Monica si fiica lor Ilona au venit sa il vada in actiune. La doar doi anisori, micuta Ilona a demonstrat ca mosteneste pasiunea tatalui sau: a degustat inaintea lui platourile concurentilor. Nu ratati sambata aceasta, de la 22:30, un nou episod Top Chef, la Antena 1!
Pentru cel de-al noualea episod Top Chef, echipa i-a invitat pe cei zece concurenti ramasi in lupta pentru titlul de Top Chef al Romaniei, dar si pentru marele premiu de 50.000 de euro, in Piata Charles de Gaulle, pentru o editie cu specific frantuzesc. Emotiile sunt cu atat mai mari pentru concurenti, cu cat doi dintre jurati au o vasta experienta in bucataria frantuzeasca.
Printre probele ce ii asteapta in aceasta editie Top Chef se numara prepararea unui mic-dejun frantuzesc sau pictarea farfuriilor in simboluri frantuzesti cu ajutorul unor sosuri preparate la o proba anterioara. Cum se vor descurca acestia si cine va parasi competitia, ramane de vazut sambata aceasta, de la 22:30, intr-un nou episod Top Chef, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x