Antena Căutare

O gheisa, un sarpe si o calatorie in jurul Asiei. Cele mai exotice preparate Top Chef

Proba de foc i-a purtat pe concurentii Top Chef pe "tarmurile" Asiei, unde fiecare a trebuit sa gateasca cate un preparat specific unei anumite tari orientale.

O gheisa, un sarpe si o calatorie in jurul Asiei. Cele mai exotice preparate Top Chef Galerie
Alina Puscas

Asia: continentul tuturor posibilitatilor, misterelor si provocarilor. In materie culinara este cel mai bogat areal al mirodeniilor si gazda celor mai exotice si neobisnuite gusturi.

Concurentii Top Chef au pornit in aventura vietii lor. In proba de foc, fiecare concurent a fost nevoit sa aleaga o harta, pe care era scris numele unei tari asiatice. Desi provocarea pare simpla, finalistiitii au avut parte de o surpriza. Fiecare bucatar a trebuit sa ii tina piept nu numai Alinei, ci si partenerului sau deloc prietenos. Hartile au fost pastrate intr-o oala de aluminiu, pazite de... un sarpe!

Mai mult sau mai putin speriati de aparitia musafirului nepoftit, cu totii si-au facut curaj si au luat cate o harta, incercand, desigur, sa nu il supere pe infricosatorul gardian.

Mihaita Ionita a fost cel mai putin inspirat dintre toti. Nu se astepta sa fie ceva in recipient, asa ca a deschis capacul si a pus mana fara sa se uite: "La un moment dat, am simtit ceva rece la mana, m-am gandit ca e vreo reptila". Alina l-a avertizat, iar cand acesta a privit in oala, s-a dat un metru in spate.

Dan Bogatu s-a lasat pe mana sarpelui. Ei bine, nu chiar din vointa lui. Alina a ridicat sarpele cu tot cu un pergament, pe care Dan l-a luat."Uite, ti-a ales sarpele", a spus prezentatoarea.

O sculptura demna de un Top Chef... A fost alba neagra! Vine unul pleaca altul... zici ca eram in Vestul Salbatic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x