Antena Căutare

Învăţătoarea cu suflet de artist! La 21 de ani, Liliana l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soţ: "Cea mai mare nebunie a fost să mă mărit atât de tânără"

Lili are 32 de ani şi este o fire ambiţioasă cu veleităţi artistice, care a ajuns să urmeze cariera de învăţătoare. La 21 de ani l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soţ!

Lili are 32 de ani şi este o fire ambiţioasă cu veleităţi artistice, care a ajuns să urmeze cariera de învăţătoare. La 21 de ani l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soţ!

"Eram în ultimul an de facultate şi ieşeam cu prietenii la un bar, iar ospătăriţa m-a rugat să îi dau numărul de telefon pentru un bărbat. Aşa am început să ne vedem şi să formăm o relaţie fără să ne propunem asta. Totul a fost foarte rapid. După o lună mi-a spus că vrea o familie cu mine. Cea mai mare nebunie făcută a fost faptul că m-am măritat la 21 de ani", a povestit Lili, la "Totul pentru dragoste".

Cum s-a terminat totul, în clipul de mai sus!

Dragostea prin ochii bărbatului! Alexandru, despre copilul lui: "Credeam că o să fiu părintele perfect, dar nu a fu... Femeia care l-a văzut pe Iisus! Silvia: "Am intrat într-un tunel şi mă aştepta o doamnă frumoasă!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x