Antena Căutare

Mihaela Călin, prezentatoarea Observatorului de prânz, mărturisiri emoționante despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu soțul ei: ”Iubirea adevărată e cea pe care o împărtășești!”

Mihaela Călin este prezentatoare la Observator, se bucură de o carieră impresionantă, iar acum trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Daniel, un tânăr pe care-l cunoștea de șapte ani și care i-a devenit soț în urmă cu câteva luni.

Mihaela Călin este prezentatoare la Observator, se bucură de o carieră impresionantă, iar acum trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Daniel, un tânăr pe care-l cunoștea de șapte ani și care i-a devenit soț în urmă cu câteva luni.

Mihaela Călin și-a dorit întotdeauna o familie frumoasă, însă dorința ei s-a împlinit după mult timp, întrucât viața ei sentimentală nu a fost deloc ușoară.

”Prima relație a fost spre finalul facultății, pentru că toată facultatea mi-am petrecut-o în redacții, făcând practică. Mă distram, dormeam puțin. Am fost atrasă de bărbați diferiți de mine. Prima mea relație a fost cu un artist, a ținut un an, pentru că am vrut să vin la București. Viața mea sentimentală nu a fost întotdeauna așa cum mi-am dorit. Eu am fost bine cu mine, nu am avut depresii. Dacă mă întrebi câte cafele am băut cu anumiți bărbați, îți voi spune că multe. S-a întâmplat, însă, să nu am o relație lungă.”, a mărturisit ea la ”Totul pentru dragoste”.

De asemenea, ea a vorbit și despre modul în care a început povestea cu soțul ei, Daniel.

”Relația mea actuală este puțin altfel. A fost o surpriză căsătoria mea. Eu îl cunosc pe soțul meu de șapte ani. Ne-am cunoscut în circumstanțe în care nici nu am fi luat în calcul o căsătorie. Eu îi eram profesoară. Predam la o școală de jurnalism, mă ajuta să predau. Aproape un an a plecat după ce a spus că își face stagiul în avocatură. A zis că vine să ne salute. De atunci nu mai știu ce s-a întâmplat, dar știu că ne-am văzut în fiecare zi. Totul s-a întâmplat foarte repede, ne-am mutat împreună, iar apoi s-a rupt. După jun an am simțit că nu ne mai e bune. Fiecare dintre noi a avut alte relații, iar în următorii cinci ani nu ne-am vorbit deloc. Eu eram convinsă că o să-mi fac viața cu altcineva, am dedicat foarte multe resurse unei relații. În iubire e ușor. Dacă nu e ușor, trebuie să pleci. A fost o relație la distanță, iubitul meu era în străinătate. Am făcut tot ce am putut. În dragoste nu se fac alegeri. Ne-am despărțit, în luna noiembrie am reluat legătura cu Daniel. El a aflat de boala mamei mele și am descoperit în el un prieten, un om în care îi pot spune orice.”, a mai povestit Mihaela Călin.

Alexandru Arșinel iubește aceeași femeie de peste cinci decenii! Actorul o îngrijește ca pe un copil pe cea de care s-a... Cătălin Oprișan a venit la „Totul pentru dragoste” cu o surpriză URIAȘĂ pentru telespectatori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x