Antena Căutare

Crocodilii, copleșiți de emoții atunci când i-au auzit pe cei dragi, la ”Ultimul Trib”! Roxana Chiperi, către iubitul ei: ”Te iubesc. Ești în gândurile mele!”

Proba Căpitanilor a fost extrem de dificilă, însă le-a adus concurenților care au ieșit învingători o experiență de neuitat, întrucât au avut posibilitatea de a suna acasă. 

Proba Căpitanilor a fost extrem de dificilă, însă le-a adus concurenților care au ieșit învingători o experiență de neuitat, întrucât au avut posibilitatea de a suna acasă.

S-au bucurat din plin atunci când au luat masa, însă ulterior, după ce au venit și au primit telefonul pentru a suna acasă, aceștia au devenit extrem de emoționați.

Roxana Chiperi a mărturisit, în urma apelului, că i-a dat un ultimatum partenerului ei, însă competiția a determinat-o să înțeleagă unele lucruri: ”Adrian, nu mai citi mailul ăla. Te iubesc. Ești în gândul meu în fiecare clipă.”, a spus ea. ”Eu vreau familie, căsătorie, el e reticent. I-am dat ultimatum. Acum am înțeles că e ca o mană cerească pentru mine.”, a spus ea.

De cealaltă parte, Daniel Chiriță a putut să vorbească doar cu unul dintre băieții lui, pentru că celălalt era la mare: ”Ai grijă de tine, sunt bine.”, a spus el.

Ce au mai vorbit ceilalți concurenți din echipa Crocodilii, aflați în clipul de mai sus

S-a aflat de acum! Cine va fi următoarea concurentă trimisă la duel din echipa ”Lemurilor”: ”Eu sunt vizată!”... ULTIMUL TRIB, EPISODUL ZECE: Paula Chirilă, eliminată de la ”Ultimul trib”: ”Sunt destul de accidentată. Am minimalizat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x