Antena Căutare

Emoții uriașe la „Ultimul Trib”! Jocul „Arena Gladiatorilor” a decis ce echipă trimite un om la duel!

O nouă zi în Madagascar aduce și o nouă provocare pentru concurenții din cele trei triburi! Aceștia sunt nevoiți să lupte cu toate forțele pentru a nu trimite un om la duel!

O nouă zi în Madagascar aduce și o nouă provocare pentru concurenții din cele trei triburi! Aceștia sunt nevoiți să lupte cu toate forțele pentru a nu trimite un om la duel!

A fost o luptă acerbă la „Ultimul Trib”, în care fiecare Lemur, Cameleon sau Crocodil a dat tot ce a avut mai bun pentru a aduce puncte echipei sale.

„Arena Gladiatorilor” a fost jocul în care cele trei echipe de la „Ultimul Trib” au fost nevoite să lupte pentru a nu trimite un om la duel! Cameleonii, Lemurii și Crocodilii și-au măsurat forțele într-un joc inedit. Trei concurenți din echipe diferite s-au urcat pe un ponton și, cu ajutorul unor „scuturi”, au încercat să își elimine adversarii aruncându-i în apă.

Emoții uriașe la „Ultimul Trib”! Jocul „Arena Gladiatorilor” a decis ce echipă trimite un om la duel!

A fost un joc în care tactul și forța a contat din plin! Fiecare punct adunat a fost crucial, așa că tensiunea a atins cote maxime.

Punct după punct, scorul a fost extrem de strâns pentru cele trei triburi, așa că emoțiile au fost mari. Cosmin de la Cameleoni și Ionuț Iftimoaie de la Lemuri au dus ultima confruntare și scorul a fost unul decisiv. Cameleonii au obținut cele mai puține puncte, așa că vor fi nevoiți să trimită un om la DUEL!

Lemurii au ajuns pe insula pustie și s-au bucurat de o masă copioasă! Ce a „cerșit” Daniela Crudu de la colegi... Concurenții de la „Ultimul Trib” s-au întrecut în cel mai DIFICIL joc de până acum! Surpriza a fost uriașă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x