Antena Căutare

A câștigat „Cântarea României” de PATRU ORI! Vrei sa ajungi ca Horia Brenciu, juratul X Factor? Vino la preselectii!

Steaua lui norocoasă l-a ajutat să-și facă cunoscută vocea, carisma și prezența scenică în fața românilor la „Cântarea României”, concurs pe care l-a câștigat de PATRU ORI. X Factor te poate ajuta să ai același succes în muzică și chiar să urci pe aceeași scenă cu el!

Steaua lui norocoasă l-a ajutat să-și facă cunoscută vocea, carisma și prezența scenică la „Cântarea României”, concurs pe care l-a câștigat de PATRU ORI. X Factor te poate ajuta să ai același succes în muzică și chiar să urci pe aceeași scenă cu el!

Juratul X Factor, Horia Brenciu, a dovedit că are factorul X din copilărie, când a câștigat nu o dată, nu de două ori, ci de patru ori festivalul național „Cântarea României”. Cu trecerea timpului, Horia a demonstrat că timbrul său vocal și prezența scenică pot cuceri românii de pretutindeni, oferindu-le amintiri de neuitat.

Vrei să ajungi la fel ca el? Vino la preselecțiile X Factor pe 8 iunie, la Palatul Național al Copiilor din București, pe Blv Tineretului, nr 8-10. Te poți înscrie online sau la fața locului!

Frumoasă foc! Uite cum arată Delia, jurata X Factor, la primele ore ale dimineţii... Duminică, opt iunie, sunt preselecțiile X Factor din București! Nu pierde ultima șansă de a intra în concurs!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x