Antena Căutare

A inceput aventura africana: Delia exploreaza Etiopia impreuna cu sotul ei!

Dupa o perioada agitata si plina de emotii la X Factor, Delia a mers sa se relaxeze in luna de miere, in Etiopia. Jurata X Factor si sotul sau au facut o prima escala la Istanbul pentru ca apoi sa ia avionul spre paradisul negru.

A inceput aventura africana: Delia exploreaza Etiopia impreuna cu sotul ei! Galerie
Distractie in Istanbul

Delia a inceput luna de miere in Istanbul, unde a petrecut o seara inainte de a pleca spre tara africana. Indragostita de Africa, aceasta nu a renuntat la visul ei de a explora taramul salbatic. Mai intai, ea si Razvan au ajuns in capitala Etiopiei, la Addis Abeba, de unde a trimis un tweet fanilor: „15grade!ne aflam la 2500m altitudine))”.

Urmatoarea oprire: Omo Valley, un loc fascinant din Africa, unde se ajunge cu avionul, dupa o calatorie de 10 ore, spune Delia. Aici traiesc peste 200.000 de oameni in 50 de triburi, considerate unele dintre cele mai interesante din lume.

Daca v-a fost dor de Delia, nu puteti rata prima editie X Factor, in seara aceasta, de la 20.30, pe Antena 1!

foto: facebook.com, omovalley.com

Premiera X Factor USA: O concurenta l-a facut pe Simon Cowell sa planga!... Ghiceste juratul: 3 replici de la auditiile X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x