Antena Căutare

Andra Ariadna Chitu, energie și talent pe scena X Factor. Pur și simplu s-a dezlănțuit în fața juraților

Andra Ariadna Chitu este profesoară de engleză, dar nu predă la școală, a ales să mediteze copii în particular și se simte împlinită atunci când vede în ochii lor că le place ceea ce fac împreună.

Galerie
X Factor - Sezonul 9: Andra Ariadna Chitu - Revolution & Yesterday

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Contrat aparențelor, Ariadna este o fire sensibilă. Prima dată a încercat să cânte în corul școlii, dar profesoara de muzică a zis că nu are voce și a dat-o afară imediat. Trei zile a plâns după acest moment, dar iată că muzica încă este pasiunea ei.

"A sosit Doamna Întunericului", a fost prima reacție a Loredanei când a văzut-o pe tânăra în vârstă de 25 de ani pe scena X Factor.

Ariadna a interpreta pe scena X Factor piesa "Revolution" - Judas Priest și "Yesterday" a celor de la The Beatles. A început în forță și a demonstrat că este specială. Loredana i-a spus că apreciază faptul că și-a asumat riscuri atunci când a făcut alegerile muzicale și că un astfel de concurent caută pentru marea finală X Factor.

Ștefan Bănică nu a fost impresionat de interpretarea sa și a spus că nu vrea să o mai audă cântând și melodia "Yesterday": "Dacă colegii vor să te audă cântând, e problema lor. Eu nu vreau!"

Andra Ariadna Chitu a reușit însă să îi impresioneze pe ceilalți trei jurați și a obținut 3 X DA.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!

Lucian Pință, electricianul care a adus lacrimi în ochii Loredanei la X Factor. Interpretarea lui a fost fără cusur ... Explozie de energie la X Factor. Denis Alexandra Iane a făcut show pe acordurile piesei "I Like It"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x