Antena Căutare

Angelo Iancu e posesorul unui timbru baritonal de excepție. Cum a impresionat pe scena X Factor

Angelo Iancu are 19 ani și a urcat pe scena X Factor ușor demoralizat, după ce a urmărit din culise momentul pus în scenă de grupul Super Four. 

Galerie
X Factor - Sezonul 9: Angelo Iancu - I Put A Spell On You

Concurentul s-a prezentat în fața celor patru jurați fără prea mare tragere de inimă, detaliu pe care aceștia l-au sesizat imediat. În ciuda atitudinii pe care Angelo a avut-o, Delia a încercat să îl îmbărbăteze și să îl motiveze. Membra juriului a încercat să destindă atmosfera, glumind, și antrenându-i și pe ceilalți jurați într-un dialog amuzant: "Hai, vorbește cu noi! Fii simpatic!", l-a rugat Delia pe concurentul de 19 ani.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pentru prestația de pe scena X Factor, Angelo Iancu a ales să interpreteze celebra melodie "I Put A Spell On You". Teama concurentul cu privire la momentul său s-a dovedit a fi nefondată, acesta fiind posesorul unui timbru extrem de special.

Deși vocea le-a atras imediat atenția juraților, Ștefan Bănică nu a putut să nu remarce atitudinea concurentului.

"Atitudinea asta... mă mai plimb puțin, știi că țin mâna în buzunar... nu îmi place!", a spus membrul juriului în timpul interpretării lui Angelo.

Ștefan Bănică a simțit nevoia să îi spună lui Angelo că atitudinea sa nu a avut nicio legătură cu mesajul transmis de piesa Ninei Simone. Artistul a recunoscut că Angelo are un timbru baritonal excepțional, însă felul în care s-a prezentat pe scenă a lăsat de dorit.

La rândul său, Loredana a apreciat vocea specială a concurentului, însă a avut aceeași recomandare pentru tânărul în vârsta de 19 ani. "Este aur curat ce ai acolo în gât!", i-a spus membra juriului.

Pentru a îl încuraja și pentru a îl ajuta să capete mai multă încredere în propriile forțe, Ștefan Bănică, Delia și Loredana i-au oferit lui Angelo Iancu șansa de a merge mai departe în competiția X Factor.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Explozie de energie la X Factor. Denis Alexandra Iane a făcut show pe acordurile piesei "I Like It"... Grupul Super 4, moment incredibil în fața juriului X Factor. Interpretarea napoletanilor a fost aplaudată la scenă desch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x