Antena Căutare

"Aș vrea zăpadă de trei metri, o cazemată, kilometri". Delia, luată la rost de fani! Râzi cu lacrimi: "Să-ți fie rușine. Ai vrut cazemată și ai zburat în țările calde"

Hmmm, fanii ţin să o contrazică pe Delia? Păi, cum să-şi permită aşa ceva? Vrei zăpadă şi apoi fugi din ţară? Şi nu oriunde. La căldurica, soare, plajă.

Hmmm, fanii ţin să o contrazică pe Delia? Păi, cum să-şi permită aşa ceva? Vrei zăpadă şi apoi fugi din ţară? Şi nu oriunde. La căldurica, soare, plajă.

Delia a stârnit hohote de râs după ce a postat un colaj amuzant cu versurile din ultimele sale două piese, de care ne leagă atâtea... Mai ales zăpadă!

Şi nu glumim. Fanii au ascultat versurile, s-au bucurat, dar situaţia a devenit prea grea. Chiar şi aşa, romanul face haz de necac, că doar atât îi mai rămâne.

Fanii artistei sunt oameni cu imaginaţie şi doar atât le-a trebuit. Au râs şi au lăsat cele mai tari mesaje la postarea Delia de pe Facebook: "Deliaaaa să-ți fie rușine :(... avem 3 m de zăpadă din cauza ta!", "Bine că ai vrut zăpada de 3 metri şi acum eşti în "ţările calde", "Delia cere şi grămezi de bani pt toţi care nu au", "Vrăjitoareeee! Huuoooo!"

Florin Ristei, harnic la început de an! Câştigătorul "X Factor" a lansat piesă nouă împreună cu What's UP - &q... Doamne, ce frumusețe are Ștefan Bănică Jr acasă! Femeia pe care o iubește e cu 17 ani mai tânără!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x