Antena Căutare

Când a urcat pe scenă, jurații au zâmbit. La final, nu și-au mai putut stăpâni lacrimile: „M-am oprit din cântat când soțul meu a rămas paralizat. Apoi..”

X Factor este un show care le oferă telespectatorilor și participanților momente și amintiri imposibil de uitat.

Un episod cu totul și cu totul special s-a petrecut pe scena X Factor Marea Britanie, acolo unde Sherilyn Hamilton Shaw a urcat pe scenă și acântat dumnezeiește o piesă care i-a aparținut regretatei Whitney Houston.

Dincolo de prestația impecabilă a concurentei, povestea sa de viață este una incredibilă. Paralizia soțului a făcut-o să lupte pentru ca tatăl celor trei copii ai săi să se recupereze. La final, după evoluțai sa, jurații au aplaudat-o în picioare și au lăcrimat când i-au văzut bucuria.

”X Factor” începe preselecțiile pentru a găsi câștigătorul celui de-al 8-lea sezon... Stăpâniți-vă LACRIMILE, dacă puteți! Moment CUTREMURĂTOR la preselecțiile X Factor. Ceilalți concurenți au început să PL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x