Antena Căutare

Deea de la „Temptation Island – Insula iubirii”, în lacrimi la audiţiile X Factor! Mărturisiri emoţionante în faţa celor trei juraţi

Din Thailanda la X Factor! După ce s-a scăldat în ape tumultoase în show-ul „Temptation Island – Insula iubirii” de la Antena 1, Andreea Ienciu (Deea) vrea la X Factor.

Din Thailanda la X Factor! După ce s-a scăldat în ape tumultoase în show-ul „Temptation Island – Insula iubirii” de la Antena 1, Andreea Ienciu (Deea) vrea la X Factor.

Focoasa brunetă s-a prezentat la audițiile cu juriul și a mărturisit că visează să fie pe scenă și să aibă o carieră în muzică: „Îmi doresc din tot sufletul să devin un artist și mi se pare că X Factor e ceea ce am eu nevoie. Sunt cântăreț amator și-mi doresc din suflet să evoluez”, spune ea.


Deși foarte emoționată și nu în cea mai bună formă, Deea a mărturisit la X Factor că speră ca toate momentele nefericite prin care a trecut în ultima perioadă să nu îi afecteze prestația și să poată obține trei DA din partea juriului.

Aceasta a venit la audiții la scurt timp după moartea tatălui său care în urmă cu un an fusese operat la inimă și a recunoscut că nu vrea să se lase dărâmată de aceste clipe grele: „Acum trebuie să muncesc și mai mult. Anul ăsta ne-am făcut ziua împreună, eu am făcut 25, el 50. Și mi-a spus că e obosit. M-a rugat să nu plâng, nu-i plăcea să mă vadă că plâng sau că cedez, ci voia să fiu puternică. Apoi a făcut infarct”, povestește printre lacrimi Deea.

La X Factor, Deea a ales să cânte o piesă care să exprime toate aceste stări. Dacă a obținut trei DA din partea juraților, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția de vineri, 9 octombrie, de la 20.30.

Evghenia Burnusuz, "Crăiasa Zăpezilor" de la X Factor, şi-a schimbat total look-ul! Superba blondă e gata să c... Nepoatele părintelui Galeriu vin pe scena X Factor! Arată ca la 20, dar nu o să le ghiceşti niciodată vârsta reală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x